Bij het hotel in Waalwijk van Guesthouse Hotel kan je overnachten in een van de drie verschillende prachtige moderne kamers. Ze hebben bij Guesthouse Hotel drie verschillende kamers, de Bunkhouse rooms, de Greenhouse Room en de Farmhouse Room. Deze kamers zijn ingericht voor 1 tot 8 personen.  Bij het Guesthouse Hotel hebben ze het eerste zespersoons stapelbed in Nederland. Hoe leuk is dat met je hele gezin in een bed slapen maar wel allemaal een apart bed voor iedereen. Dat is toch super leuk! Een groot slaapfeestje met je gezin. Ook zijn het ruime kamers waar iedereen wel een eigen plekje kan vinden.

De kamers in hotel Waalwijk

  • Bunkhouse Room, in de Bunkhouse room is er plek voor zes personen. Deze kamer is zeer ruim en valt in de smaak bij volwassenen en kinderen. En deze kamer bevat het eerste zespersoons bed in Nederland.
  • Greenhouse Room, in de Greenhouse room is er plek voor 1 tot 5 personen. Deze kamers hebben een heerlijk tweepersoonsbed en voor de kinderen een avontuurlijk stapelbed. Op de kamer is een zitbank, lekkere stoel, kluisje en een werkruimte. Op de interactieve televisie kan je makkelijk je favoriete Netflix serie afspelen na een dag.
  • Farmhouse Room, deze kamer is ruim en geschikt voor zes personen. Deze kamer is speciaal ingericht voor minder valide.

Zoals je kan zien is er in het Guesthouse Hotel voor iedereen wel een kamer. Als je meer informatie wil hebben kan je kijken op de website.