Al vanaf jongs af aan leek het mij geweldig om een keer een safari vakantie te gaan boeken. Ik zelf ben namelijk gek op wilde dieren zoals: tijgers, leeuwen, panters en luipaarden. Deze beesten wilde ik in het echt zien jagen, en zodoende ben ik opzoek gegaan naar een reisbureau in deze vakanties. Maar echter had ik te maken met een probleem. De meeste reisbureaus in deze reizen hanteren namelijk ontzettend hoge prijzen, totdat ik terecht kwam op de website safari-adventures.nl. Bij dit reisbureau had ik namelijk de mogelijkheid om een safari vakantie te boeken voor een lage prijs. Daarnaast had ik nog eens de mogelijkheid om een keuze te maken uit een ruim aanbod. Maar aangezien ik tijgers, leeuwen, luipaarden en dergelijke wilde zien jaren nam ik het besluit om deze vakantie te gaan vieren in Tanzania. In deze safariparken zijn namelijk de desbetreffende wilde dieren te vinden, die ik graag wilde zien jagen.

Safari

Het was genieten!

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat de vakantie een en al plezier was. Voor een ontzettend laag bedrag heb ik geweldige natuurgebieden en dieren gezien. Ik heb zelfs tijgers, leeuwen en een groep hyena’s zien jagen wat natuurlijk geweldig is. Het was werkelijk waar een geweldige ervaring waar ik ontzettend van heb genoten. Ik ga zeker weten nog een keer zo’n vakantie vieren maar dan natuurlijk in een ander gebied. Vind u een actieve vakantie in een safaripark interessant? dan raad ik het u aan om de bovenstaande website eens te bekijken!

Vakantie