Ik wordt in de zomer 16 jaar en al mijn vrienden zijn tijdens de zomer op een lange vakantie in het buitenland. Daarom leek het mij een erg leuk idee om popp zoek te gaan naar een leuk zomerkamp. Toen ik thuiskwam van school besloot ik om op het internet op zoek te gaan naar meer informatie. Toen ik op het internet op zoek ging naar een leuk zomerkamp kreeg ik erg veel zoekresultaten.


Website

Ik heb vervolgens een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Zomerkamp.nl.Toen ik terecht kwam op de website van Zomerkamp.nl kwam ik terecht op een erg goede en vooral overzichtelijke website. Er is super veel informatie te vinden over het aanbod dat ze aanbieden en over de punten die het bedrijf zelf belangrijk vindt tijdens  de zomerkamp. Ze vinden onder andere de veiligheid en de begeleiding erg belangrijk. Na het lezen van de informatie besloot ik om een kijkje te nemen tussen het aanbod van mijn leeftijdscategorie.

Aanbood

Toen ik een kijkje nam tussen het aanbod van mij leeftijdscategorie verbaasde ik mezelf over de grootte van het aanbod. Ze bieden super veel verschillende zomerkampen aan. Het leek  mij erg leuk om te gaan survivallen in de Ardennen. De prijs die ze hanteren voor deze zomerkamp vond ik zelf erg laag in vergelijking met de andere website die ik had bezocht. Daarom besloot ik ook om over te gaan tot een aankoop van een survivaltocht in de Ardennen.