Wat betreft een vakantie naar Noord-Amerika, is een Camperreis in Canada aan te bevelen. Canada staat bekend om de vele prachtige natuur. Dat het er mooi is, is een mening die door velen wordt gedeeld maar dat er veel natuur is, is een feit. De meeste Canadezen wonen dicht tegen de grens met de Verenigde Staten aan en verder naar het noorden heb je duizende ongerepte vierkante kilometers aan natuur. Vooral vissers en liefhebbers van wild kunnen hier hun hart ophalen. Er is enorm veel te zien, maar dit licht wel allemaal ver uit elkaar en er zijn niet overal accommodaties om te overnachten in de buurt. Daarom is een camper huren voor de vakantie op deze plek aan te raden. Goed uitgeruste campers met alles wat nodig is voor een geslaagde rondreis door Canada zijn te huur en kunnen opgehaald worden op allerlei locaties. 

Hoogtepunten 

Wat betreft de beste plekken om langs te gaan wanneer je met de camper door Canada trekt, is de Rocky Moutains er daar een van. Dit gebergte in het westen is een plaatje. Veel mooie gezichten zij er. Met de camper mis je hier niks van en heb je een enorme vrijheid als het aankomt op waar je allemaal komt. Op zoek gaan naar bijzondere dieren kan ook de elanden zijn schitterend en als je ver noordelijk komt is er ook de kans om een ijsbeer te zien, iets zuidelijker is de grizzly beer ook erg leuk. Met alle beren die er zijn is het een geruststelling om over een camper te beschikken om jezelf in te verschansen. 

Goede service 

Bij het ophalen van de camper wordt geholpen met alles met betrekking op het voertuig wat nog niet duidelijk is. Ook is het mogelijk advies te vragen over de beste routes, mensen in de camper business weten hier alles van. Gebruik maken van een camper op vakantie in Canada tilt deze reis naar een compleet ander niveau op het gebied van vrijheid, avontuurlijkheid en de grote hoeveelheid bezienswaardigheden die je af kan gaan.