villa kopen in Spanje

Vakantie villa kopen in Spanje, kom dan in contact met de makelaar van Puurspanje. Deze, overigens Nederlandstalige makelaar, weet de weg naar mooie woningen in het gebied van Costa Calida Noord en de Costa Blanca Zuid. Hier zijn zeer veel leuke dorpjes te vinden, maar niet allemaal geschikt om als buitenlander hier een woning te kopen. De makelaar weet precies welk dorp hiervoor wel geschikt is en welke beslist niet. Ook is het mogelijk om via de website van deze makelaar het enorme aanbod te bewonderen. Hier zie je de meest mooie bungalows voorbij komen.

villa kopen in Spanje

Een mooie villa kopen in Spanje

Onze droom is uiteindelijk uitgekomen. In eerste instantie waren wij op zoek naar een bungalow om hier onze vakanties te gaan vieren. Maar het verblijf hier is ons zo goed bevallen dat wij hebben besloten om hier definitief te gaan wonen.

Via Puurspanje is het mogelijk om ook jouw droomhuis te vinden. Je kan je hiervoor inschrijven op hun website. Zo blijf je op de hoogte van de beschikbare woningen en woningen die het beste aan jouw voorkeur voldoen. Wij hebben dit ook gedaan en zijn nu de trotse eigenaren van een prachtig huis. Eentje met een eigen zwembad en veel meer luxe. Schrijf je in voor de nieuwsbrieven en mis zo geen leuke woning.