Wat houdt zo een park, sleep and fly dienst allemaal in? Park, sleep and fly betekent simpelweg gewoon parkeren, slapen en vliegen. Als u heel vroeg in de ochtend of heel laat in de avond op zakenreis of gewoon op vakantie moet dan kunt u gebruik maken van deze dienst. U hoeft niet helemaal vanuit uw huis naar de luchthaven om vervolgens meteen door te vliegen. Dat is allemaal heel erg vermoeiend. Voor zulke momenten is de park, sleep and fly dienst dus heel handig.

Parkeren

U kunt eerst uw auto parkeren bij een hotel die u geboekt heb. Om en nabij Schiphol liggen er namelijk een aantal hotels die de park, sleep and fly dienst aanbieden. Ook hebben de meeste van deze hotels de bijbehorende faciliteiten en goede deals waardoor u wat geld kunt besparen.

Slapen

U brengt de nacht dus onbezorgd door in het hotel en de volgende morgen/ avond wordt u opgehaald door de shuttle van de airport. Het is dus wel handig om uw vertrektijd door te geven tijdens het inchecken. De shuttle is kosteloos en wordt door het hotel gratis aan uw beschikking gesteld. Uw auto blijft tijdens uw reis geparkeerd staan bij het hotel, u hoeft zich daarover geen zorgen te maken.

Vliegen

Op het moment dat u terugkomt van uw reis staat de shuttle weer klaar om u terug te brengen naar het hotel waar u vervolgens uw auto kunt ophalen. Met de park, sleep and fly dienst heb je dus een goed begin en einde van je reis.