Wanneer je opzoek bent naar een e-bike kom je veel verschillende e-bike stores tegen. Een van de eerste die je op Google zal tegenkomen is waarschijnlijk die van Amslod. Wat maakt deze winkel en fietsen nou zo bijzonder? Ik ben het voor je gaan uitzoeken en zal er alles over schrijven.

Fabrikant

Een van de belangrijkste reden dat de Amslod e-bike zo populair aan het worden is, komt doordat het rechtstreeks van de fabrikant uit Nederland komt. Er zit dus geen tussenpartij tussen wat de fiets goedkoper maakt. Dit kan je al snel 40% in de prijs schelen. 

Proefrit

Buiten het feit dat Amslod 16 winkels heeft waar je de e-bikes kan bekijken en uitproberen, hebben ze ook de optie om een gratis proefrit vanuit huis aan te vragen. Je zal de fiets namelijk het meeste gebruiken in je eigen omgeving, het is dan zeer belangrijk om de fiets in je eigen vertrouwde omgeving uit te kunnen testen. 

ANWB

ANWB is een vertrouwd merk voor Nederland. Amslod heeft dan ook het geluk dat ze elke keer opnieuw als best geteste e-bike uitgekozen worden. Dit geldt voor zowel de voorwielmotor als voor de middenmotor. 

Klantenervaring

Niet alleen de ANWB is erg tevreden over de Amslod e-bikes, ook de klanten. Als je opzoekt op Amslod fietsen kwaliteit ervaringen zal je veel verschillende, eerlijke reacties tegenkomen die je vertellen wat ze van de fiets vinden. Het is daarom altijd belangrijk om reviews van Amslod fietsen te lezen.