Pantoffels dames

Er is bijna niets huiselijker dan pantoffels kunnen aantrekken na dag skiën in de bergen. Na de hele dag skischoenen hebben gedragen en buiten te zijn geweest, is het heerlijk om je skischoenen gelijk te verruilen voor iets wat comfortabeler zit. Net als je kleding. Zodat je lekker op de bank kunt ploffen en je voeten omhoog kunt doen. Dat heb je wel verdiend. Ga daarvoor op zoek naar fijne pantoffels voor vrouwen. In dit artikel ontdek je ze. Of klik hier voor wandelschoenen. 

De pantoffels voor vrouwen van dit merk zijn te gek!

Om meteen antwoord te geven op je vraag wat fijne pantoffels voor vrouwen zijn: daarvoor moet je zijn bij ZOO Footwear. Dit prettige schoenenmerk heeft namelijk niet alleen waanzinnig goede wandelschoenen en laarzen, maar ook binnenschoenen. De binnenschoenen zijn speciaal, omdat:

  • Ze een flexibele rubberen zool hebben
  • Eruit zien als hippe schoentjes
  • Warm zitten

Neem maar eens een kijkje op de website van ZOO Footwear. Je ziet dan de leuke pantoffels voor vrouwen. Het zijn niet zulke zachte en slappe pantoffels als de Spaanse slof of een pluchen exemplaar. Met deze pantoffels zie je er gekleed uit. Dus kun je ook even kort naar buiten, om een praatje te maken met je buurvrouw of buurman. Of om de kinderen te roepen, omdat jullie gaan eten. Maar dit is ook te danken aan de harde zool, die flexibel genoeg is om comfort te bieden. De rubberen zool zorgt er ook voor dat je niet uitglijdt over gladde tegels in huis. Of dat je grip hebt op een gladde trap. Wel zo fijn, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

De pantoffels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er eentje is die bij jou past. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in het zwart, bruin, blauw, rood en grijs. De zwarte en blauwe pantoffels zijn uitgevoerd met een voering van merinowol. Voor de dames die al snel staan te rillen van de kou. Doordat je warme voeten hebt, kan de verwarming ook weer een graadje lager. Scheelt toch weer geld. 

Klik hier voor wandelschoenen

Het is ook fijn om naast pantoffels goede wandelschoenen te hebben. Klik hier voor wandelschoenen. ZOO Footwear verkoopt deze namelijk ook. De wandelschoenen zien er hip uit, dankzij het vlotte ontwerp. Het zijn net sneakers. Ze lopen waanzinnig lekker en zijn waterdicht. Dat klinkt geweldig, toch? Neem daarom een kijkje op de website en klik hier voor wandelschoenen. Bestel gelijk naast de pantoffels een paar wandelschoenen en je kunt er weer jaren tegenaan. Ook de wandelschoenen zijn gemaakt van kwaliteitsleer. Het leer ademt, waardoor je een fris gevoel blijft houden tijdens het wandelen. Fris op het gebied van lichaamsvocht, niet fris omdat ze kou doorlaten. Dat doen ze namelijk niet, ze houden je voeten ook warm als dat nodig is. Klik hier voor wandelschoenen en bestel ze snel. Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, verstuurt ZOO Footwear binnen 24 uur jouw schoenen en pantoffels. Je kunt kiezen om gelijk te betalen, of achteraf. Het is maar wat je prettiger vindt.