Camping in Brabant

Ga naar de camping in Brabant en beleef daar de tijd van je leven. Het is hier namelijk zo erg leuk, dat ik hier iedere week wel heen zal willen Camping in Brabant gaan. Daarom hebben wij een weekend hier geboekt, gewoon zomaar even er tussen uit gaan. Ook al is het weer misschien niet echt lekker, hier op dit park hoef jij je beslist niet te vervelen. Zelfs de huisdieren mogen mee, dus daar hoef je geen oppas voor te regelen. Hou er wel rekening mee, dat de huisdieren niet in elke tent of chalet mogen komen, maar meer informatie vind je op de website van dit park. 

Je kan hier ook lezen wat er allemaal te doen is op dit park. Want bij slecht weer kunnen kinderen tot 14 jaar gebruik maken van een indoorspeeltuin. Heel gezellig, maar ook op het park zelf is nog zoveel te doen. Wat dacht je van een potje golf, op de 9-holes baan. Maar ook midgetgolf staat tot de mogelijkheden.

Joepie, wij gaan wederom naar de camping in Brabant

Camping in BrabantToen wij het aan onze kinderen vertelden dat wij een weekend naar de camping in Brabant gingen, waren zij door het dolle heen. Onze vorige vakantie hier was ons zo goed bevallen, dat wij nu weer hierheen wilden gaan. Deze keer hebben wij een chalet besproken, want in een tent zag ik even niet zitten met dit weer. Hoewel je hier ook tenten kan huren waar een verwarming in zit.

Om 15.00 uur mochten wij pas in de chalet, maar wij waren er al veel eerder. De kinderen waren meteen naar de indoorspeeltuin gegaan en wij zijn een stukje gaan fietsen. Het was gelukkig droog en wij hadden fietsen meegenomen. Ondanks het maar een weekend was, hebben wij wederom genoten. Ook het huisje die wij hadden gehuurd, zag er mooi uit.