Sauna korting

Sauna korting, dat zal je aanspreken! Thermen Nijmegen is een heel prettige locatie om je totaal te ontspannen. Je kunt er gebruik maken van de sauna, maar er is meer, veel meer te beleven. Kijk welke arrangementen er worden aangeboden, soms ook met een flinke korting. Het bezoek aan de sauna kan op zich staan, maar dat hoeft niet. Je kunt allerlei combinaties maken van de diverse accommodaties om er een heerlijke verwendag van te maken. Je kunt hierbij denken aan een heerlijke massage of een gezichtsbehandeling.

Voor het totale plaatje kijk je op de website, die je een duidelijk overzicht geeft van de activiteiten apart en de mogelijke combinaties. Ook vind je daar regelmatig aanbiedingen, die voor jou heel interessant kunnen zijn. Bekijk de mogelijkheden en reserveer online. Wil je geen enkel nieuwtje van Thermen Nijmegen missen en wil je op de hoogte gehouden worden van de sauna kortingen en andere aanbiedingen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en er ontgaat je niets meer!

Temperaturen

Kies vandaag nog voor de sauna korting

Op de website van Thermen Nijmegen zie je de standaardtarieven, daarnaast zijn er speciale aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn erg interessant voor je, als je minder wilt betalen voor dezelfde behandeling. Thermen Nijmegen geeft je ook de mogelijkheid om zelf een arrangement samen te stellen, hoe bijzonder en prettig is dat! De medewerkers bij dit sauna- en thermencomplex zijn allemaal gediplomeerd en heel ervaren in hun vak en de omgang met mensen. Dat is erg prettig voor de gasten, zeker als ze wat gespannen zijn.

Massage

De eerste kennismaking met de heerlijke locatie Thermen Nijmegen kan online! Je hebt de mogelijkheid om vanuit huis de accommodaties te bekijken en een indruk te krijgen aan de hand van foto’s. Bij het zien van al dat fraais zul je niet meer twijfelen of je een bezoek gaat brengen aan de sauna. Je zult snel je agenda raadplegen om een dag te reserveren. Vind je online dan ook nog een leuke sauna korting of een andere aanbieding, wie is de gelukkige die met je mee mag?