Vakantiepark Frankrijk

Wil jij op een comfortabele vakantie in Zuid-Frankrijk? Dan raad ik je aan om eens te kijken op de website van France Comfort, daar kun je terecht voor een vakantiepark Frankrijk. Wij hebben daar ook onze vakantie geboekt en zijn erg tevreden. We hebben de vakantie van ons leven gehad!

Vakantiepark FrankrijkComfortabel vakantiehuisje

Mijn partner en ik waren er al snel over uit dat we op vakantie naar Zuid-Frankrijk wilde… Wat ons restte was het uitzoeken van een vakantiepark Frankrijk! Na een tijdje zoeken kwamen we terecht op France Comfort. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van luxe vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk. Dit leek ons wel wat! We besloten verder op de website te kijken naar het aanbod. Dit aanbod bestaat uit 10 vakantieparken met ieder zijn eigen charme. Wat France Comfort kenmerkt, is het volgende: de huisjes die zij verhuren zijn modern en comfortabel ingericht. Toen wij aankwamen op plek van bestemming, kwamen we er al snel echter dat het aan niets ontbrak voor ons. Zo was ons vakantiehuisje van alle gemakken voorzien. Er was een uitgebreide keuken met allerlei apparatuur, een grote woonkamer met comfortabel meubilair en een grote televisie en wifi. De slaapkamer was voorzien van luxe boxspringsbedden, dit sliep heerlijk.

We hadden het erg naar ons zin in het huisje, het ontbrak ons werkelijk waar aan niets. Tijdens de vakantie hebben we alle mooie plekjes van Zuid-Frankrijk ontdekt. Overdag genoten we van de mooie omgeving en de bijzondere bezienswaardigheden. Aan het einde van de dag terug kwamen we terug in ons comfortabele vakantiehuisje waar we uitrustten van de indrukwekkende dag. Af en toe aten we buiten de deur, maar vaak haalde we boodschappen bij de lokale supermarkt en kookte we zelf een maaltijd.Vakantiepark Frankrijk

Wij hebben een fantastische tijd gehad in Zuid-Frankrijk, dankzij ons comfortabele vakantiehuisje. Wil jij zelf een vakantie boeken in Frankrijk? Neem dan zeker een kijkje op de website van France Comfort.