Momenteel heb ik mijzelf opgegeven bij duikschool Roermond om te leren duiken. Dit heb ik met een goede reden gedaan en dat is omdat wij met een duikvakantie gaan. Met meerdere jongeren ga je naar de mooiste plekjes om de wereld onder water beter te leren kennen. Maar voordat het zover is moet ik eerst nog heel wat leren. Een voordeel is dat ik bijzonder goed kan zwemmen, maar of mij dat ook lukt met een duikfles op is een tweede. Volgens de PADI standaard worden deze lessen gegeven.  PADI is wereldwijd de grootste organisatie van sportduiken. 

Introductieduik

Voordat ik mij had opgegeven bij de lessen bij duikschool Roermond, heb ik eerst een introductieles gehad. Tijdens deze les kon ik voor mijzelf beslissen of ik hier wel mee door wilde gaan of niet. Nou ik heb er totaal niet over nagedacht en ben meteen aan de andere lessen begonnen, zoveel zin had ik hierin. Normaal als je aan een cursus begint staan hier zoveel lessen tegenover en dan ben je als het ware geslaagd. Maar hier ben je er pas klaar voor als je alles goed onder de knie heb, daar is dus geen tijd aan verbonden, dit noemen zij prestatiegericht.