De groepsaccommodatie in Twente

Heb je echt zin om er even tussen uit te gaan? Dan is de gastenboerderij Kosman een hele mooie optie voor jou. Geniet lekker van de rust en natuur. De gastenboerderij is gelegen in de buurt van Holten en je kan heerlijk met een gezelschap vertoeven. Ga er lekker op uit met je vriendengroep, familie of misschien wel als teambuilding! De accommodatie is namelijk geschikt voor een groep vanaf 8 t/m 30 personen! Huur een deel of de gehele boerderij af, voor ieder wat wils! Geniet van het buiten leven en voor de ontspanning kan je heerlijk terecht in de hottup of sauna. Genieten voor jong en oud op de gezelligste groepsaccommodatie van Twente!

Wat is er te doen?

Zoals gezegd ligt de boerderij ideaal gelegen in de heerlijke natuur van Twente. Ga lekker wandelen of fietsen. De groepsaccommodatie ligt direct aan de rand van de Holterberg en Sallandse Heuvelrug. Geniet van het glooiende landschap en maak er een actief uitje van. De groepsaccommodatie in Twente biedt naast sportieve uitjes ook andere uitjes. Hou je van winkelen? Ga lekker opstap in Deventer! Of bezoek de mooie oude binnenstad van Zutphen en ga de oude Hanzesteden af. Je kan natuurlijk ook gewone het oer gezellige Holten bezoeken, kleine winkeltjes en gezellige horeca geven dit dorp sfeer!

Mindervaliden

Ook voor mindervaliden is deze groepsaccommodatie in Twente erg geschikt. De gastenboerderij van Kosman vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Het is helaas niet vanzelfsprekend dat er rekening wordt gehouden met mensen met een lichamelijke beperking of opa & oma die niet meer zo mobiel zijn. Bij Kosman doen we dat anders. We hebben de sanitaire voorzieningen geschikt gemaakt en de bedden zijn in hoogte verstelbaar. Aanvullende hulpmiddelen zijn ook op aanvraag beschikbaar. Voel je welkom! Bij de groepsaccommodatie Twente!