trip maken

Boek veilig je vakantie de corona crisis. Boek je een reis tijdens de corona crisis? Dan neem je wel een risico. Stel dat er ineens veel mensen ziek worden? Gaat je reis dan nog wel door? Of wil je nog wel op vakantie? Krijg je wel je geld terug als je zelf wilt annuleren? Bereid je dus goed voor. En waar je ook naartoe gaat houd je aan de basisregels. Die zijn: Heb je klachten?  Blijf thuis en laat je testen. Maak dan een corona afspraak. Blijf afstand houden. Vermijd de drukte en als laatste was regelmatig je handen. Dit kun je niet vaak genoeg doen.

Persoonlijke bescherming

Ga je een mondmasker kopen dan moet deze wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Laat je hierbij goed informeren. Er is een groot assortiment aan persoonlijke bescherming. Naast mondmaskers of mondkapjes is er een groot assortiment aan overschoenen, desinfectiemiddelen, beschermende kleding zoals, spatbrillen, spatschermen handschoenen en schorten. Online vind je het complete aanbod.

Mondkapjes in het vliegtuig 

Vanaf het boarden is ook in het vliegtuig het dragen van een mondkapje verplicht. Je mag uiteraard zelf voor dit mondkapje zorgen. Wil je mondkapjes kopen voor in het vliegtuig dan kun je die vanuit je stoel thuis gemakkelijk via internet bestellen. Meestal is het ook vandaag besteld morgen in huis. Een mondkapjes plicht vind je in vrijwel alle  publieke buitenruimten in de landen binnen Europa. Zorg echt dat je goed voorbereid op vakantie gaat. Zorg voor goede gezichtsbescherming en desinfectie voor de huid.

Nitril handschoenen 

Nitril handschoenen worden meestal gebruikt in de medische industrie, in de voedselindustrie en bij contact beroepen. Deze wegwerp handschoenen zijn namelijk volledig latex-vrij en kunnen daarbij gebruikt worden bij contact beroepen. Je hoeft hierbij dus geen risico te lopen of iemand een latexallergie heeft. Nitril handschoenen worden meestal gebruikt bij beroepen waarbij je de handschoenen lang draagt. Je kunt nitril handschoenen bestellen bij Nobraa.com. Ook op vakantie is het prettig om een aantal paren bij je te hebben voor wanneer je ergens terecht komt waar het minder hygiënisch is bijvoorbeeld.