Spanje is mijn favoriete vakantieland. De mensen zijn er vriendelijk, het eten is heerlijk, het klimaat is fantastisch en bovenal hangt er een heel relaxte sfeer. Het is dus niet zo gek dat ik, net als vele anderen, daar graag naar toe ging. Het was dan ook mijn droom om een eigen huis in Spanje te kopen, maar ik wist alleen niet hoe ik dat aan moest pakken. Via www.spanjespecials.com werd mij alles duidelijk.

Spanje specials

Bij toeval kwam ik op de site www.spanjespecials.com. Ik zag dat zij daar verschillende huizen aanboden. Er stonden ook twee huizen tussen die mij heel erg aanspraken. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en hen een mail gestuurd, want als ik een eigen huis in Spanje wilde, moest ik toch een keer stappen gaan zetten. Ik kreeg al snel een reactie terug. Omdat ik drie weken later toch in Spanje was, besloot ik dat ik de woningen dan wel wilde bezichtigen. Zo gezegd, zo gedaan. Bij het tweede huis Spanje te koop was ik gelijk verkocht. Zodra ik mijn eerste stap in het huis zetten, wist ik dat het mijn huis moest worden.

Hulp van Spanje specials

De medewerkers van Spanje specials hebben mij heel goed geholpen met alles. Dankzij hen wist ik precies welke stappen ik moest zetten. Dankzij hen is mijn droom uitgekomen: ik heb een eigen huis in Spanje waar ik heel vaak te vinden zal zijn! Geweldig!