Gaat u binnenkort op reis en heeft u niet de benodigde spullen die vereist zijn? Bij kampeerwinkel Oase hebben een breed assortiment als het gaat om kampeerartikelen.

Wij van kampeerwinkel Oase vinden het belangrijk dat wij aantrekkelijk blijven voor onze klanten, daarom hebben we inmiddels ons assortiment uitgebreid. Op het moment hebben wij meer dan 5000 artikelen tot onze beschikking waaronder, gasflessen, tenten, luchtbedden, slaapzakken en nog veel meer!

Webshop

Het is bij kampeerwinkel Oase mogelijk om onze producten online te bestellen. We hebben een groot assortiment kampeer artikelen tot onze beschikking die wij verkopen op onze online webshop. In onze webshop kunt 24 uur per dag terecht om uw kampeerspullen te kopen. Het is mogelijk om het product te laten bezorgen, hier zitten wel extra kosten aan vast. Heeft u liever dat u zelf het product komt ophalen? Geen probleem het is bij kampeerwinkel Oase mogelijk om uw product op te komen halen.

Reparatie of onderhoud nodig?

Heeft u problemen met uw caravan of is uw caravan toe aan een onderhoud? Kom eens langs bij onze werkplaats waar onze monteurs klaar staan om u van dienst te zijn. Onze monteurs zijn ervaren en hebben bovendien enorm veel passie.