Camping de Gijzel in Brabant is dé plek om te genieten van een ontspannen en actieve vakantie. De camping ligt in een landelijke en bosrijke omgeving, waar je heerlijke fietstochten kunt maken naar het dorp Helvoirt, de Loonse en Drunense Duinen, De Kampina, de Oisterwijkse Vennen en de steden Den Bosch en Tilburg.

Brabantse gastvrijheid op Camping de Gijzel in Brabant

Camping de Gijzel in Brabant staat bekend om zijn Brabantse gastvrijheid. Het draait er vooral om gezelligheid. Met mooi weer worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd, zoals een gezamenlijke barbecue of een jeu de boules toernooi. Ook op een regenachtige dag is er genoeg te doen op de camping. Je kunt dan in de recreatiezaal darten, biljarten of een spelletje doen met de andere kampeerders. Eén ding is zeker: op Camping de Gijzel in Brabant verveel je je niet!

Perfect onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen

Camping de Gijzel in Brabant heeft een perfect onderhouden grasveld met ruime staanplaatsen. De camping is volledig gedraineerd en het gras wordt met maaien opgevangen. De meeste staanplaatsen beschikken over een stevige dikke kunstgrasmat waar je voortent of luifel stabiel op staat. Op de gehele camping kun je gebruikmaken van een sterke en gratis wifi-verbinding.

Op Camping de Gijzel in Brabant komt u helemaal tot rust

Op Camping de Gijzel in Brabant kom je helemaal tot rust in de natuur. De camping is zowel geschikte voor jonge gezinnen als senioren. Zin om een dagje weg te gaan met het hele gezin? Ook dan biedt de camping je genoeg mogelijkheden. Camping de Gijzel ligt op een steenworp afstand van verschillende speeltuinen, zwembaden en de bekende attractieparken Safari en Speelland De Beekse Bergen en de Efteling.