Obelink tenten

Obelink tenten staan bekend om hun goede kwaliteit. In de showroom van maar liefst 65.000 m2 vindt u een zeer uitgebreide collectie tenten en kampeerartikelen. 

Verschillende soorten Obelink tenten

Obelink tentenBij Obelink vindt u verschillende soorten tenten. Variërend van 1 tot 8 personen. Zo kunt u denken aan koepeltenten, tunneltenten, familietenten, opblaasbare tenten, pop up tenten, festivaltenten, piramidetenten, bungalowtenten, schuurtenten en groepstenten. Elke tent heeft zijn eigen kenmerken en voordelen.

Voor elk doeleinde een geschikte tent

Welke tent voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw wensen en waarvoor u de tent wilt gebruiken. Blijft u lange tijd op een plaats en hecht u vooral waarde aan comfort en duurzaamheid? Of houdt u van trekken en is juist het gewicht belangrijk. Of misschien zoekt u een klein tentje voor naast de caravan wat vooral snel opgezet moet kunnen worden?  Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en Obelink heeft voor iedereen een geschikte tent.

Wilt u weten welke tent voor u het meest geschikt is? Breng dan een bezoek aan de showroom in Winterswijk. Hier heeft u veel keuze in tenten en de deskundige medewerkers kunnen u voorzien van een passend advies. U kunt de tenten bekijken, uitproberen en ervaren. Op die manier kunt u een goede keuze maken. De showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Grootste assortiment van Europa

Obelink tentenBij Obelink vindt u naast tenten ook andere kampeerartikelen zoals campingtafels, luchtbedden en slaapzakken, kooktoestellen, verlichting en servies. Maar ook voor caravans en vouwwagens, outdoorartikelen en voortenten kunt u hier uitstekend slagen.

Obelink heeft het grootste assortiment van Europa maar ook de laagste prijsgarantie. Koop je een tent bij Obelink dan weet je dus zeker dat je niet teveel betaalt. U kunt niet alleen terecht in de showroom maar ook online. U vindt alle tenten in de webshop.