camping Italië

Italië is een land dat erg geliefd is onder de Nederlandse vakantiegangers. Het land kent veel unieke en mooie plaatsen en is voor elke doelgroep geschikt. Of je nu een luxe vakantie in een resort wil ervaren, of juist een actieve vakantie wil houden; het kan in Italië! Italië kent veel meren en stranden. Hierdoor zijn er veel campings in en rondom deze gebieden gemaakt. Van hele luxe campings tot een familiale camping Italië: het is mogelijk. 

Voorbeelden van camping Italië

Er zijn erg veel campings in Italië. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van campings met goede recensies, zodat je vast een beeld kunt vormen van de mogelijkheden.

camping Italië

Piani di Clodia

Eén van de best beoordeelde campings is Camping Piani di Clodia. Dit is een camping aan het Gardameer, maar beschikt zelf ook over een erg groot waterpark met meer dan tien glijbanen. Daarnaast vind je hier drie restaurants en verschillende bars. Er is dus zowel voor jong als oud genoeg te beleven. Het strand vind je op 200 meter loopafstand en je bent binnen een paar minuutjes lopen al in het bruisende Lazise. 

Pra delle Torri

Wil je graag nog dichter bij het strand verblijven? In dat geval is de Camping Pra delle Torri echt aan te raden! Deze camping bevindt zich letterlijk aan zee en heeft daarom veel watersportactiviteiten. Daarnaast heeft deze camping het grootste kinderbad van Europa en zijn er allerlei activiteiten voor kinderen.