rijschool Wesseldijk

rijschool WesseldijkMijn instructeur van rijschool Wesseldijk heeft ervoor gezorgd dat ik een stuk minder last heb van mijn faalangst. Daar ben ik ongelofelijk blij mee, want ook op school merk ik de voordelen hiervan. Het begon ongeveer toen ik een jaar of 6 was en in groep 3 zat. Hier haalde ik toetsen iedere keer niet, terwijl ik de stof wel beheerste. Op een gegeven moment is de juf die ik toen had naar mijn ouders gegaan en zijn zij tot de conclusie gekomen dat ik bang was om te falen. Dit is heel erg lastig om mee om te gaan, want je kunt het lastig onder controle houden. Ook hadden ze geen idee waar het vandaan kwam, want er was geen duidelijke aanleiding.

Mijn ervaring bij rijschool Wesseldijk

rijschool Wesseldijk

Toen ik bij rijschool Wesseldijk kwam, heb ik direct aangegeven dat ik hier last van had. Het prettige is dat alle instructeurs hier een speciale opleiding hebben gedaan om mensen zoals ik goed les te kunnen geven. Dit merkte ik ook meteen tijdens mijn proefles. In het begin was het gesprek heel erg gericht op het op mijn gemak stellen. Toen dit gelukt was, ging hij over naar wat dingetjes uitleggen. Dit deed hij allemaal erg kalm en niet teveel tegelijk. Dat vind ik prettig, want soms kan uitleg nog wel eens overweldigend zijn als ik het niet snap.

Alles onder controle

Uiteindelijk heeft rijschool Wesseldijk er ook voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. De eerste keer dat ik het examen deed, had ik niet verwacht dat ik zou slagen. Ik was erg zenuwachtig en wist niet wat ik moest verwachten. Gelukkig ging het de tweede keer een stuk beter en ben ik toen geslaagd met vlag en wimpel. Dit was een hele fijne bevestiging dat ik mijn faalangst meer onder controle had dan eerst.