vakantie vieren

Altijd al lekker luxe op vakantie willen gaan? Deze droom kan nu uitkomen. Bij Silktravel kan je een volledig verzorgde reis naar keuze boeken over de hele wereld. Ze hebben al 43 verschillende steden in Azië die je kan bezoeken met de reizen van Silktravel. Deze reizen kun je allemaal vinden op de website van Silktravel. Silktravel is opgericht in 2006 door een kleine groep enthousiaste reisadviseurs. Hun doel is om de voordeligste en beste vakantie voor jou en je gezin te regelen. Ze regelen alles van top tot teen voor je. Zelf reizen ze veel rond om al de resort waar ze over beschikken op hun website voor hunzelf te testen en te kijken of het wat is voor hun klanten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de accommodatie het uiteindelijk toch niet is.

Reizen

Alle accommodaties bekijken

Via de website kan je alle accommodaties bekijken. Dit kan je doen door op de kaart die je op de website vind het continent vervolgens het land te kiezen. Als je dat hebt gedaan krijg je een hele lijst voor je met accommodaties die ze hebben in dat land. Je kan in deze lijst zien of de accommodatie nieuw is of al langer beschikbaar is. Als je op een accommodatie klik die er goed uit ziet. Krijg je een stuk tekst met informatie over de accommodatie. Ook kan je de prijzen aanvragen. Hierin staan ook alle verschillende mogelijkheden die er zijn.

trip maken

Het bereiken van Silktravel

Je kan Silktravel eenvoudig bereiken via de website of via de telefoon. Op de contactpagina kan je een contactformulier vinden waar je jouw vraag kan achterlaten. Via de telefoon krijg je meteen goed en duidelijk antwoordt op jouw vraag. Op de mail reageren ze zo snel mogelijk.

Bron: luxe reizen