Leistert

Recreatiepark de Leistert is de ideale locatie om een avontuurlijk schoolreisje op de kindercamping in Nederland te plannen. Je hebt hier de keuze uit een breed scala aan activiteiten voor zowel jonge kinderen als oude kinderen. Denk hierbij aan de minidisco met Pluck of Pien, een grote en uitnodigende indoor speeljungle, kids kunnen knutselen in het Klushuis, zwemmen in het indoor subtropisch zwemparadijs en er is een bootcamp voor kids. Wat voor activiteiten organiseer je het liefste voor het schoolreisje? Om er zeker van te zijn dat de door jou gekozen activiteit beschikbaar is, kun je van tevoren het beste even een reservering maken.

Kindercamping Nederland

Regel het eten en drinken bij Recreatiepark de Leistert

Wist je dat je bij Recreatiepark de Leistert ook verschillende leuke extra’s kunt boeken op het gebied van eten en drinken. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit onbeperkt ranja, onbeperkt koffie of thee, friet met snacks, ijsjes of een snoepzakje. Let er wel op dat de groep uit minimaal twintig personen moet bestaan.

Laat je bowlingkunsten zien op de bowlingbaan van Recreatiepark de Leistert

Camping

Ga je op schoolreisje met oudere kinderen, dan mag het dagje uit natuurlijk wel wat avontuurlijker worden aangepakt. Ook dan biedt Recreatiepark de Leistert een leuk arrangement in de vorm van een bowlingbaan. Op iedere baan kunnen zes kinderen bowlen en er zijn geen bowlingschoenen verplicht op de baan. Uiteraard kun je met dit arrangement ook lekkere hapjes en drankjes combineren.