Een overnachting Venlo die comfortabel is hoeft niet duur te zijn, de verschillende kamers in het hotel zorgen ervoor dat er voor iedereen een kamer naar wens is. De complete maar voordelige comfortkamer is voor mensen die weinig geven om luxe verwennerij. Vind je tijdens je vakantie luxe wel prettig dan is de suite of deluxe kamer iets voor jou. Deze twee kamers zijn voorzien van alle luxe die je maar kunt bedenken. De familiekamer is er speciaal voor de gezinnen, hier kun je met vier personen overnachten. Alle kamers zijn modern ingericht en ruim van opzet.

Eten, drinken en relaxen in het hotel

Tijdens je verblijf is overnachten Venlo natuurlijk niet het enige wat je kunt doen in het hotel. Kinderen en volwassenen kunnen beiden heerlijk eten, het eten is van uitstekende kwaliteit. Betaalbaar voor iedereen, uitstekende gastvrijheid tijdens het lunchen, dineren of zomaar een borrel drinken. Gezelligheid en lekker eten zijn de ingrediënten om je verblijf nog leuker te maken. Hotel Maashof is een ideale plek om tot jezelf te komen, of met je gezin even er op uit midden in de mooie vrije natuur. Want ook dat ontbreekt niet, wandelen of fietsen genietend van de heerlijke rust.

Actief bezig zijn met het hele gezin

Wil je lekker actief bezig zijn met je partner of het hele gezin dan biedt het hotel een uitstekende arrangementen service om je verblijf nog veel leuker te maken. Je geniet dan niet alleen van de mooie natuur in de omgeving, maar je hebt met je partner of vrienden en familie een leuke actieve middag. Doe bijvoorbeeld de GPS puzzeltocht als je van wandelen houdt. Een combinatie van meerdere activiteiten is ook erg leuk, handboogschieten in combinatie met een tourtocht is het perfecte vermaak voor een gezelschap. Of ga forelvissen als je het rustig wilt houden tijdens je vakantie. Zo zijn er meerdere activiteiten te doen.